Gembird PLA

 

Gembird Pla filament is geurvrij, heeft een lage smeldtemperatuur en is er in diverse kleuren. PLA is een veelzijdig te gebruiken filament wat ook nog eens een biologisch afbreekbare thermoplastische polyester is. Door zijn soepelheid is deze PLA filament door zeer veel 3D printers te gebruiken. Hij heeft een goede flowbility, beter dan vele andere 3D filamenten, bij dit filament is het niet nodig een nabehandeling te doen.

Gembird ABS

 

Veelzijdig en eenvoudig in gebruik: Acrylonitril-Butadieen-Styreen (ABS) is een veelgebruikte thermoplastische, sterke, duurzame kunststof welke wordt gebruikt in veel dagelijkse producten. Het is zeer geschikt voor gebruik in 3D printers en verkrijgbaar in vele kleuren.

Gembird PETG

 

Gembird PETG plastic filament voor 3D printers is slagvast en minder broos dan acryl daarnaast is het een goed en goedkoper voor polycarbonaat. Veelzijdig en eenvoudig in gebruik Polyethyleentereftalaat is een amorfe thermoplastische polyester. Perfecte combinatie van helderheid en sterkte. De transparantie van PETG is bijna gelijk aan die van Acryl en qua sterkte komt het in de buurt.

Dit filament biedt een superieure chemische weerstand in vergelijking met veel andere doorzichtige kunststoffen en is daarnaast milieuvriendelijk, en het is 100% recyclebaar. PETG filament is veelzijdig en eenvoudig in gebruik.

Gembird PLA 1,75mm & 3mm

Gembird ABS 1,75mm & 3mm

Gembird PETG 1,75mm & 3mm