MATTEFORGE

 

Afzonderlijke print lagen nauwelijks zichtbaar

Matteforge is een nieuw printmateriaal met een professioneel matte, licht glanzende finish.

Het nieuwe materiaal heeft een unieke afwerking, onvergelijkbaar met andere printmaterialen. Zo zijn de afzonderlijke print laagjes nauwelijks te zien waardoor elke print een professionele uitstraling krijgt. Tegelijkertijd wordt het contrast tussen licht en schaduw versterkt. Fijne details worden zo goed zichtbaar. Deze zeer gewilde eigenschappen maken Matteforge perfect geschikt voor industriële en technische ontwerpen en voor prototypes van producten.

 

Professioneel matte glans

Matteforge is ontwikkeld als alternatief voor de gebruikelijke hoogglans bij veel producten van PLA materiaal.

Bij Matteforge is de glans mat, zelfs nog meer dan bij de beste ABS filamenten, maar het materiaal is nog net zo makkelijk te printen als u van PLA-materiaal gewend bent. En dit alles zonder toegevoegde weekmakers.

 

Mechanische eigenschappen

Niet alleen de matte glans is uniek. Ook de mechanische eigenschappen van MatteForge zijn uitstekend, zoals een hoge schok- en buigvastheid.

Matteforge is heel makkelijk te printen en kan worden gebruikt door zowel beginners als professionals. Het heeft PLA als basis en trekt daarom niet krom. De hechting van de lagen is verbazingwekkend. En bovendien is Matteforge geurloos.